La Molletense Cup arriba amb equips internacionals

Dissabte es disputarà la fase de grups i diumenge, les finals

Esports

Mollet del Vallès

Dimarts a la tarda es va presentar a l’Ajuntament de Mollet la Molletense Cup, que tindrà lloc dissabte i diumenge al camp de futbol de la zona sud. L’acte el van presidir Josep Monràs, alcalde de Mollet, i Kiko Montoya, president de la UD Molletense. 

És la sisena edició del torneig aleví de futbol 7 que cada any organitza el club. Enguany, però, s’emmarca dins els actes de Mollet com a Ciutat Europea de l’Esport i està organitzat conjuntament amb l’Ajuntament de Mollet. Així, el torneig fa un salt qualitatiu i es transforma en torneig internacional. La cita comptarà amb la presència de dos equips del Japó i un de Romania. “Els equips japonesos estaven de gira per Catalunya i per això hem aconseguit portar-los, sinó hauria sigut impossible”, assegura Montoya. A la Molletense Cup també hi participaran alguns dels millors clubs catalans i espanyols, com són el FC Barcelona, el Madrid, el Girona, l’Espanyol i l’Atlètic de Madrid, entra altres, fins a arribar al total de 16 equips que disputaran el torneig internacional. 

Dissabte a partir de les 9 h, es disputarà la fase de grups –quatre grups de quatre equips– que s’allargarà durant tot el dia. Els dos primers de cada grup passaran a la fase final que es disputarà el diumenge, quan primer es jugaran els partits pel 9è al 16è lloc que passaran a la final de consolació. A partir de les 11 h, es disputaran els quarts de final, les semifinals i la final. Els partits tindran una durada de dues parts de 18 minuts cadascuna. En cas d’empat en un partit de la fase final, el duel es decidirà amb tres llançaments de penal per part de cada equip.

Edicions locals