L'alcalde de les Franqueses denuncia amenaces i injúries arran de la cessió de locals pel referèndum

Francesc Colomé alerta que la notícia del compromís de l'Ajuntament amb l'1-O ha generat "comentaris punibles" a les xarxes

Política

les Franqueses

El 7 de setembre l’Ajuntament de les Franqueses es comprometia amb la Llei del Referèndum i el Decret de convocatòria per l’1 d’octubre, mitjançant la signatura de l’alcalde, Francesc Colomé. Aquesta notícia es va difondre ràpidament per les xarxes socials generant nombrosos comentaris, un dels quals ha fet que Colomé presenti una denúncia davant la Policia Local de les Franqueses per amenaces, injúries i calumnies.

El comentari en qüestió es va fer en un grup tancat de Facebook i diu literalment “Como no... quien nace perro muere perro... y este es un hijo de la gran puta... se morirà y lo seguirà siendo... colome me cago en tus muertos!!!”. La mateixa persona torna a intervenir a la conversa dient “...este tío solo se merece una paliza...se la està buscando...”. Davant la interpel·lació d’una altra persona que li aconsella esborrar el comentari, torna a intervenir “No pienso borrar nada de echo lo reafirmó, es un puto perro que solo piensa en recaudar fondos con las multas y una mala persona que no se digna a preguntar a los habitantes de las franqueses lo que queremos... si lo tuviera delante se lo diria igual”.

 

Davant d’aquesta situació, l’alcalde ha decidit denunciar els fets perquè “una cosa és la llibertat d’expressió i una altra les amenaces i els insults. Cadascú pot tenir les seves idees, però no ens podem faltar el respecte. Demano tranquil·litat”, ha dit Colomé.

 

Edicions locals