Els Mossos desmantellen un punt de venda de drogues a Montmeló

La policia deté dos homes veïns de Montornès, un dels quals ha ingressat a presó

Societat

Montmeló

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Mollet del Vallès van detenir, el 15 de setembre passat, un home de 30 anys i un altre de 36 anys, ambdós veïns de Montornès del Vallès, acusats d'un delicte contra la salut pública en la vessant del tràfic de drogues.

Els agents havien detectat que en una zona de Montmeló, a la via pública, s’havia establert un punt de venda de drogues, en concret d'haixix, marihuana i cocaïna. Per aquest motiu, els mossos van realitzar diverses vigilàncies a la zona per comprovar si efectivament s’estava realitzant aquesta activitat.
 
Va ser el 15 de setembre quan els agents va observar un cotxe que realitzava maniobres estranyes abans d’aturar-se. Del seient de l’acompanyant va baixar un home que es va apropar a un altre a qui va donar alguna cosa i va rebre diners a canvi.
 
Va ser en aquell moment quan els agents es van identificar com a policia i van escorcollar i identificar els tres homes, malgrat que el conductor del vehicle va intentar fugir sense aconseguir-ho.
 
Els dos homes que havien arribat en cotxe duien a sobre 370 euros en bitllets fraccionats, 34,4 grams de haixix, 27,95 grams de marihuana i 13,50 grams de cocaïna. Tot en dosis preparades per a la venda. Els dos homes van ser detinguts.
 
Els arrestats van passar a disposició judicial el 16 de de setembre, un d’ells va ingressar a presó i l’altre va quedar en llibertat amb càrrecs.

 

Edicions locals