Un veí de Caldes, investigat per "desobediència" per haver creat un enllaç al web del referèndum

Oriol Ferràndez, que va crear un domini que enllaçava amb el web de l'1-O, va ser citat a declarar aquest dilluns

Política

Caldes de Montbui

Oriol Ferràndez, veí de Caldes de Montbui, va acudir aquest dilluns a la comissaria de la Verneda de Barcelona per haver creat la setmana passada un dels dominis a Internet –http://votemperserlliures.com– que enllaçaven amb el web oficial del referèndum. Ferràndez havia estat citat pel jutge, tot i que ell va acollir-se al seu dret a no declarar.

L'informàtic calderí Oriol Ferràndez va crear el nou enllaç al web oficial de referèndum dimecres de la setmana passada, i en només dos dies el web va ser tancat i el seu creador va rebre una citació judicial a casa.

Aquest dilluns el jove va acudir a la comissaria de la Verneda de Barcelona, on havia de declarar davant del jutge, tot i que ell va acollir-se al seu dret a no declarar. Posteriorment va rebre la comunicació que la Policia Nacional l’està investigant per "desobediència". 

En el seu viatge a la comissaria el calderí va estar acompanyat de nombrosos veïns del municipi, inclòs l'alcalde, Jordi Solé. Alguns d'ells fins i tot van acompanyar-lo amb autocar per donar-li suport.

 

Edicions locals