Suspès de sou i feina un agent de la Policia Nacional per robar un mòbil a una jove mentre es renovava el DNI

Els fets van passar el passat mes d’agost a la comissaria del carrer Ricomà

Societat

Granollers

Un agent de la Policia Nacional de la comissaria de Granollers situada al carrer Ricomà ha estat suspès de sou i feina després d’haver-se comprovat que és l’autor material del robatori d’un mòbil a una jove que va anar a les dependències policials a renovar-se el DNI.

Segons recull el diari Ara, els fets van passar el 22 d’agost passat quan la jove Claudia Divo, de 24 anys, va anar a la comissaria per actualitzar la documentació. Mentre s’esperava per recollir el nou DNI que havia tramitat, la jove es va adonar que li faltava el mòbil, fet pel qual va preguntar al policia amb el qual havien tractat si l’havien vist, ja que estava segura que havia entrat a la comissaria amb el telèfon a la mà.
 
Després d’estar una bona estona buscant-lo –fins i tot, aconsellats per l’agent van anar a un bar que hi ha a pocs metres a veure si algú l’havia trobat i l'havia deixat allà– van decidir trucar al telèfon que buscaven i aquest va sonar ben a prop.
 
La ràpida intervenció d’un segon agent de la comissaria que va intuir que alguna cosa rara passava, va servir per descobrir el telèfon en un armariet d’una habitació a la qual tenia accés el primer dels agents.

La Policia Nacional ha obert un expedient a l’agent acusat del robatori i que aquest ha sigut suspès de sou i feina, a l’espera de les investigacions definitives. La Policia Nacional ha lamentat la gravetat del fets i ha enviat a Divo una carta a través de la qual es disculpen pel mal comportament de l’agent. Aquest, de cognom G., es podria trobar, si es comproven els fets, amb una suspensió de sou i feina de dos anys, amb la prohibició que mai més desenvolupi cap tasca davant del públic.
 

Edicions locals