L'Ajuntament de Montornès demana que s'eviti trucar la Policia Local per impedir el dret a vot

El regidor de Seguretat Ciutadana i Convivència recorda que l'objectiu del cos és "garantir la seguretat ciutadana i la convivència pacífica"

Política

El regidor de Seguretat Ciutadana i Convivència de l'Ajuntament de Montornès, Juan José Fernández Martín, ha demanat als veïns que evitin recórrer a la Policia Local "per reprimir o impedir que cada veí o veïna es pugui expressar lliurement i sense coaccions".

En un comunicat publicat al web municipal el regidor recorda que el primer objectiu és "garantir la convivència des del respecte a la pluralitat que coexisteix al nostre municipi". "Tant els que aniran a votar l'1 d'octubre com els que no hi anirem, ho farem des del sincer i sa convenciment d'estar fent el que considerem més útil per al benestar dels nostres ciutadans", apunta el regidor al comunicat.

Fernández apunta que la Policia Local, des del seu paper de policia comunitària i de proximitat, té com a funció principal "garantir la seguretat ciutadana i la convivència pacífica dels nostres veïns amb independència de les seves idees polítiques, culturals i religioses. També ha de vetllar pel comportament cívic i evitar enfrontaments entre veïns".

En aquest sentit, el regidor fa una crida perquè l'1 d'octubre "sigui un dia de convivència pacífica i d'expressió lliure d'idees", i demana evitar recórrer a la Policia Local "per reprimir o impedir que cada veí o veïna es pugui expressar lliurement i sense coaccions".
 

Edicions locals