Vistiplau urbanístic per construir el futur ambulatori de la Llagosta

La Generalitat aprova definitivament la modificació perquè el solar de l'aparcament passi a ser per a equipaments sanitaris

Societat

La Llagosta

La conselleria de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat ha aprovat definitivament la modificació puntual del Pla General d'Ordenació Urbana de la Llagosta per a la construcció d'un nou ambulatori. El 26 de juny, l'Ajuntament va aprovar provisionalment aquesta variació, que atribueix al solar la qualificació d’equipaments sanitaris.

Ara, l'Ajuntament cedirà, en una sessió plenària, els terrenys per tal que el Departament de Salut de la Generalitat pugui encarregar el projecte i l'execució de les obres. El nou ambulatori de la Llagosta estarà situat en part dels terrenys ubicats darrere de l'edifici de l'Ajuntament, entre els carrers del Mercat i de Jaume Balmes i l'avinguda de l'Onze de Setembre.

La previsió municipal és que les obres del nou CAP puguin començar entre els anys 2019 i 2020, si la Generalitat dota pressupostàriament la construcció del nou equipament sanitari.

Edicions locals