Els regidors Anna Mata i Francesc Martínez Boluda, de Caldes, renuncien al càrrec

Quatre regidors de l'equip de govern assumeixen noves responsabilitats

Política

Caldes de Montbui

El govern municipal de Caldes ha modificat la distribució de regidories després de la renúncia presentada pels regidors Francesc Martínez Boluda, portaveu d'Units per Caldes (UPC), i Anna Mata, de Som Caldes (SC). Per la seva banda, quatre regidors de l'equip de govern (ERC) assumeixen noves responsabilitats.

Un cop assabentat el ple d'aquesta renúncia es procedirà al nomenament, si no renuncien al càrrec de manera expressa, dels candidats següents en les llistes dels dos partits. Per tant, David Moncho Albero seria el successor de la regidora Anna Mata; i Maria Àngels Pou Garcia seria la successora de Francesc Martínez.

D'altra banda, pel que fa a les modificacions del cartipàs, afecta els regidors Vicenç Personat, Núria Carné, Pilar Aznar i Josep Ramon Marañés. La distribució de responsabilitats queda definida de la manera següent:

Jordi Solé, alcalde, es manté com a responsable de Seguretat i Civisme. Núria Carné, cinquena tinenta d’alcalde, assumeix les competències en Comunicació i Informació Ciutadana, Esports i Desenvolupament Econòmic. Isidre Pineda és primer tinent d'alcalde i regidor de Cultura i Patrimoni, Turisme i Termalisme i Cooperació i Solidaritat. Pilar Aznar és quarta tinenta d’alcalde i regidora d’Acció Social i Igualtat d’Oportunitats, Gent Gran i Participació Ciutadana i Voluntariat. Vicenç Personat és segon tinent d'alcalde i regidor d’Urbanisme, Planejament Territorial i Activitats i representant a les entitats urbanístiques col·laboradores. Jaume Mauri és tercer tinent d’alcalde i regidor d’Espais Públics, Sostenibilitat i Serveis Municipals. Josep Ramon Marañés és regidor d’Hisenda i Recursos Humans. Roser Guiteras és regidora d’Educació i Formació Permanent. Finalment, David Través és regidor de Joventut i Govern Obert.

 

Edicions locals