El Viver de Bell-lloc celebrarà diumenge la 1a Festa de l’Ou

La finca La Tavella, de Cànoves, acollirà la jornada festiva d'11 a 14 h

Societat

Cànoves i Samalús, Cardedeu

La festa començarà a les 11 h amb una visita guiada a les instal·lacions de La Tavella. Aquest serà el primer any que el Viver organitza una jornada enfocada exclusivament en l’ou pensada perquè tots els membres de la família participin en activitats adaptades a les seves edats.

A les 11.45 h s’ha organitzat una gimcana per als més petits A la recerca dels ous perduts, i per als adults es farà una xerrada a càrrec d’una nutricionista, L’ou: diferències més enllà de la closca. Finalment, els assistents podran gaudir d’un tastet d’ous ecològics a les 12.30 h.

 

La finca, situada al quilòmetre 4 de la carretera de Cardedeu a Cànoves i Samalús, romandrà oberta de 10 a 14 h i durant tot el matí hi haurà servei de bar, photocall, mercat de km 0 i concurs de xarxes socials. L'activitat és gratuïta, tot i que és imprescindible reserva prèvia a l'adreça Vivelloc.cat.

 

El Viver de Bell-lloc és un grup d’entitats sense ànim de lucre que promou el creixement personal i la inclusió social i laboral de persones en risc d’exclusió, especialment aquelles amb discapacitat intel·lectual o trastorn mental sever, desenvolupant i participant en projectes empresarials i socials sostenibles.

 

Edicions locals