Els dibuixos de Pilarín Bayés inauguren la 2a edició dels Vermuts Literaris de Cardedeu

El cartell trimestral es completarà amb Maria Guasch i la cardedeuenca Núria Busquet

Cultura

Cardedeu

Aquest dissabte començarà el segon cicle de Vermuts Literaris de Cardedeu a l’Espai Cultural i Gastronòmic Tarambana de Cardedeu. Un dissabte al mes, d’octubre a juny, es farà una presentació d’un llibre que comptarà amb la presència del seu autor/a i en alguns casos també dels il·lustradors/es.

L'estrena d'aquesta segona edició la farà la il·lustradora Pilarín Bayés aquest dissabte a les 12 h a l'Espai Cultural i Gastronòmic Tarambana. Serà amb la presentació del llibre Abecedari per a adults, il·lustrat per Bayés i amb textos d'Òscar Dalmau.

 

El dissabte 18 de novembre serà el torn de Maria Guasch, que presentarà Els fills de Llacuna Park, i el 16 de desembre la cardedeuenca Núria Busquet, premi Narrativa Mediterrània Pare Colom 2017, presentarà el llibre Partícules.

 

Les presentacions, que són sempre a les 12 h, estan organitzades i dinamitzades per la periodista vallesana Clara M. Clavell que acompanyarà els escriptors per saber detalls i curiositats de cada una de les obres així com de les seves trajectòries professionals.

 

Edicions locals