Els Amics de les Arts duen 'Un estrany poder' al TAG

El quartet pop ha sorprès amb un treball que fa un gir més electrònic i contundent

Cultura

Granollers

Un poder estrany és el títol del darrer disc d’Els Amics de les Arts, que va sortir a la llum a la primavera i que aquest dissabte (21 h) desplegarà els seus temes davant del públic granollerí al Teatre Auditori.

Amb desenes de concerts a l’esquena, el quartet pop ha sorprès el públic i la crítica amb el seu directe més contundent –amb un paper més protagonista de l’electrònica–, un treball que ha estat el més aclamat després de la seva estrena amb Bed&Bereakfast l’any 2009.

El nou treball ha estat considerat un salt endavant de la formació, que l’ha produït, enregistrat i mesclat amb l’escocès Tony Doogan, una de les figures clau per entendre la música pop independent britànica dels darrers 20 anys –com a responsable de bandes com Belle & Sebastian, Mogwai, Teenage Fan Club i Swno Patrol, entre altres–.

El binomi del productor i el quartet català ha donat com a resultat un disc expansiu, ple de cançons que eixamplen la sonoritat del grup, sense renunciar a la seva identitat. La posada en escena que es podrà veure al TAG ha estat treballada i explotada per permetre plasmar tots els matisos i ampliar l’experiència de l’àlbum en directe.

Dani Alegret (piano i veu), Joan Enric Barceló (guitarra acústica i veu), Eduard Costa (melòdica i veu) i Ferran Piqué (guitarra elèctrica i veu) ja estan a punt per oferir la seva versió més enèrgica al Teatre Auditori. El seu gran hit, Les coses i No ho entens són els temes més esperats del nou repertori, que s’alternaran amb els seus clàssics, com Jean Luc, Louisiana i L’home que treballa fent de gos, entre altres.

Edicions locals