Vuit persones intoxicades lleument en l'incendi d'un pis a Cardedeu

El SEM les ha evacuat en estat lleu a l'Hospital de Granollers

Societat

Cardedeu

Vuit persones han resultat intoxicades lleument aquest dijous a la matinada en l'incendi d'un habitatge de Cardedeu (Vallès Oriental), situat al carrer Doctor Klein número 20, segons han informat els Bombers de la Generalitat.

El foc ha començat a un quart i cinc minuts de tres de la matinada en un tendal d'uns habitatges dels baixos i a continuació s’ha propagat a l’interior del menjador del pis i, paral·lelament, al tendal del pis superior, que també ha quedat afectat pel fum.

L’escala de veïns de l’edifici també s’ha vist afectada pel fum i tots els veïns que hi havia al bloc han hagut de ser evacuats. Els vuit intoxicats, dels quals dos d'elles eren menors, han estat traslladats a l'Hospital de Granollers pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que han treballat amb dues unitats. Finalment, els Bombers de la Generalitat, que han treballat amb 7 dotacions, han donat el foc per controlat a les 2.45 hores i l’han extingit cap a les quatre de la matinada. Posteriorment han ventilat els espais afectats i han permès als veïns dels altres habitatges que tornessin als seus domicilis.

Fins al lloc, també s'hi ha desplaçat la Policia Local de Cardedeu.

Edicions locals