Arrenca el programa de passejades per a la gent gran de Cardedeu

El programa consta d'una sortida setmanal, cada dimecres al matí, per promocionar la salut, l’activitat física regular i l’envelliment actiu

Societat

Cardedeu

Aquesta setmana comença una nova edició del programa de Passejades per la Gent Gran adreçat a persones majors de 60 anys. Es tracta d’una sortida setmanal per la rodalia de Cardedeu d’entre una hora i mitja i dues de durada.

Els recorreguts tenen entre 5 i 8 kilòmetres i passen majoritàriament per camins amples, plans i amb un ferm força llis. El programa és gratuït i les inscripcions estan obertes. Les persones interessades s’han d’adreçar al pavelló d’esports o bé al CAP.

 

Les sortides comencen aquest dimecres i s’allargaran fins al mes de juny, cada dimecres a les 9.15 h del matí. El punt d’inici i de final és el pavelló d’esports. El grup sempre va acompanyat, com a mínim, per un monitor o monitora del pavelló i, esporàdicament, per personal sanitari del centre d’atenció primària.

 

Els objectius del programa de Passejades per la Gent Gran són la promoció de la salut, l’activitat física o l’exercici físic regular per contribuir a l’esperança i la qualitat de vida de la població, així com la socialització, la prevenció de la soledat i la promoció d’un envelliment actiu.

 

En l’edició de l’any passat del programa Passejades per la Gent Gran es van fer un total de 33 passejades entre octubre de 2016 i juny de 2017.

 

Edicions locals