Sant Feliu de Codines signa un acord de col·laboració amb Oncovallès

Amb el conveni es pretén fomentar la promoció del voluntariat social a Sant Feliu de Codines

Societat

Sant Feliu de Codines

L'alcalde, Pere Pladevall, i el president d'Oncovallès, Pere Cladellas, van signar dilluns 16 d’octubre el conveni anual amb la Fundació Oncovallès, que preveu l'impuls de programes de promoció del voluntariat social al poble, així com la participació de l'Ajuntament en els programes d'atenció psicosocial del malalt oncològic i a la seva família.

Els programes consisteixen en pal·liar o resoldre la desestructuració de la persona, del malalt a domicili i la seva unitat familiar amb la manifestació del càncer.

 

Des de l'Ajuntament es promou l'associacionisme i el voluntariat associatiu al poble així com la col·laboració amb entitats sense afany de lucre que promouen l'acció social i l'ajuda als malalts, tant professional com voluntària.

 

L'Ajuntament valora positivament el treball social d'atenció al malalt oncològic i la seva família que fa Oncovallès a Sant Feliu de Codines i, per això, ha establert un marc de col·laboració anual.

 

La Fundació Oncovallès s'ha compromès a desenvolupar els programes per formar el voluntariat que participi en els diferents programes de promoció de la salut comunitària adreçades a la població en general. 

 

Edicions locals