El Pla de Barris de les Franqueses destina 220.000 euros a rehabilitar sis edificis de Bellavista

Aquesta és la quarta convocatòria d’ajuts que promou l’Ajuntament, que ha invertit més de mig milió a millorar els habitatges de la zona

Societat

les Franqueses

Segons l'Ajuntament, l'objectiu principal del projecte Pla de Barris és la millora de Bellavista en tots els seus sentits, el social, el cultural i fins i tot l’urbanístic. És per aquest motiu que un dels seus punts forts són els ajuts a la rehabilitació que s’atorguen a les comunitats o els propietaris que així ho sol·liciten per tal de millorar les condicions dels habitatges on viuen.

Aquests ajuts van dirigits a millorar espais comuns com ara les façanes, els patis interiors, les instal·lacions elèctriques, els ascensors o les cobertes, per exemple. D’aquesta manera no només es millora l’aspecte estètic de la zona, sinó que es fa una inversió indispensable per a la millora de la qualitat de vida de la ciutadania.

En aquesta convocatòria hi ha hagut un total de 13 sol·licituds (11 comunitats de propietaris i 2 propietaris únics). Una vegada presentada tota la documentació s’ha fet una valoració tècnica per decidir-ne els beneficiaris mitjançant una puntuació estipulada en la convocatòria.

Finalment hi haurà 5 edificis que obtindran els diners sol·licitats i un que tindrà part dels diners demanats per esgotament de partida. En total, Pla de Barris hi destinarà un total de 220.000 euros. Les finques que rebran els ajuts tindran un termini de 3 mesos per iniciar les obres des de la notificació de l’atorgament de la subvenció.

Aquesta és la quarta convocatòria que es destina a la rehabilitació d’edificis a Bellavista. En les tres anteriors, Pla de Barris ha dedicat un total de 550.000 euros a millorar els habitatges de la zona.

 

Edicions locals