Endesa reforma un centre de transformació al polígon Congost de la Garriga

S’hi han instal·lat cabines d'última tecnologia per millorar el servei a 1.860 clients de la Garriga i l'Ametlla del Vallès

Societat

Ametlla del Vallès, la Garriga

Endesa ha finalitzat recentment els treballs de renovació tecnològica d'un centre de transformació del polígon industrial Congost de la Garriga amb l’objectiu de millorar la qualitat i la continuïtat del subministrament elèctric a 1.860 clients, sobretot industrials, repartits a parts iguals entre la Garriga i l’Ametlla del Vallès.

Aquesta reforma, que ha suposat una inversió superior als 14.200 euros, aportats íntegrament per la companyia, ha consistit en la substitució de les tradicionals cabines del centre de transformació, ubicat al carrer de Ramon Ciurans, per unes d’última tecnologia, molt més compactes i fàcils de maniobrar.

Aquestes cabines incorporen un gas de característiques especialment aïllants, fet que les fa més segures per a les persones que han de manipular-les i també més robustes de cara a suportar ambients humits o de forta pol·lució.

Alhora, gairebé no requereixen intervencions de manteniment, a diferència de la tecnologia anterior, en què aquestes tasques obligaven a tallar temporalment el servei als clients.

Aquests treballs formen part dels plans d’inversió al Vallès Oriental i, "a part de la millora qualitativa en les instal·lacions, són un pas més per dotar la infraestructura elèctrica dels darrers avenços tecnològics i garantir un millor servei als clients", apunta la companyia.

 

Edicions locals