El Palau d'Esports de Granollers acollirà l'assemblea de la CUP nacional de diumenge

Els cupaires hi convocaran unes 2.000 persones que votaran si es presenten a les eleccions del 21-D i, si ho fan, de quina manera

Política

Granollers

El Palau d'Esports de Granollers serà aquest diumenge l'escenari per a l'assemblea nacional extraordinària (ANE) de la CUP-Crida Constituent, en què debatrà si es presenta a les eleccions convocades per l'Estat espanyol el 21 de desembre i, si ho fa, de quina manera.

Durant tota la jornada es debatran i es votaran les diferents propostes i esmenes en relació als diferents alternatives de cara als comicis del 21 de desembre. Segons diversos mitjans, la CUP planteja quatre escenaris: no presentar-se n'és un i, en cas de concorre als comicis, s'obren tres possibilitats més –fer-ho en un format semblant a l'actual de la CUP-CC; articular un acord polític per a un front d'esquerres o bastir una llista ciutadana que deixa fora els partits–.

A l'ANE està convocada tota la militància de la CUP a més de la d'altres organitzacions que formen part de la Crida Constituent per la qual cosa es preveu que l'assistència pugui arribar a les 2.000 persones.

Enguany el Palau també va acollir a l'abril l'assemblea de l'ANC prèvia al referèndum.

Edicions locals