Caldes de Montbui habilita un espai de lleure per a gossos al parc de Can Rius

L'espai ocuparà uns 1.500 metres quadrats i tindrà, entre d'altres, jocs d’agility per als animals

Societat

Caldes de Montbui

La Brigada Municipal és l’encarregada de tirar endavant la construcció d’un caniparc, un espai reservat al joc i esbarjo dels gossos, que ocuparà una superfície de 1.500 m2 del parc de Can Rius.

L’objectiu d’aquesta infraestructura és oferir un espai segur on els gossos puguin jugar i córrer lliurement sense interferir en la resta d’usos del parc.

L’espai estarà delimitat amb una barana de fusta i reixa metàl·lica i s’integrarà a la zona verda que l’envolta amb barreres naturals de planta nova. La porta es podrà obrir amb passador i la zona estarà il·luminada gràcies a la columna i el focus que ja existeixen.

Dins del perímetre s’instal·laran bancs i papereres, jocs d’agility i dos dispensadors de bosses per recollida d’excrements. L’horari d’obertura i tancament serà el mateix que el del parc de Can Rius.

El caniparc de Can Rius tindrà unes normes d'ús que passen per l'obligatorietat de recollir els excrements i dipositar a les papereres. A més, els gossos podran anar deslligats excepte els potencialment perillosos, que hauran d’anar lligats (màxim 2 m de corretja) i proveïts de morrió (homologat i adequat a la raça), i els propietaris han d’estar presents dins el recinte.

 

Edicions locals