Jordi Terrades serà número 7 de la llista del PSC per Barcelona a les eleccions del 21-D

El regidor granollerí ocupa una posició per repetir com a diputat, i en llocs posteriors també són a la llista Jonatan Martínez i Mireia Dionisio

Política

El portaveu del grup socialista a l'Ajuntament de Granollers i diputat al Parlament, Jordi Terrades, tornarà a situar-se en posicions a la llista del PSC a les eleccions del 21 de desembre per repetir com a diputat socialista. Terrades serà número 7 a la candidatura per Barcelona, aprovada divendres i encapçalada per Miquel Iceta.

El regidor granollerí baixa dues posicions respecte a la llista de les eleccions del 27 de setembre de 2015, però manté les opcions de tornar a ocupar un escó de diputat al Parlament, un càrrec al qual va accedir per primer cop el 2001.

La candidatura inclou altres militants socialistes del Vallès Oriental, però en possicions que els hi atorguen menors possibilitats d'esdevenir parlamentaris. El primer secretari comarcal del PSC, Jonatan Martínez, de Montmeló, ocupa el 27è lloc, mentre que la regidora de l’Ajuntament de Mollet Mireia Dionisio anirà al número 28.

També formaran part de la llista del PSC per Barcelona Conchi Jiménez de la Llagosta (41), Ana Ampudia de Cardedeu (48), José Luis López de Cànoves i Samalús (51), Eva Riulas de la JSC de Parets (62), Joan Ramón de Llinars (67), Laura Rodríguez de Canovelles (86) i Cati Siles de Lliçà de Vall (90).

Edicions locals