Les obres de la passera sobre la C-17 a l'Ametlla arrencaran a començament d'any

A finals d'octubre va concloure el procés de licitació, al qual s'han presentat sis empreses

Societat

Ametlla del Vallès

La passera que ha d'unir el centre del poble amb el barri de Pinar de Rosanes i el Centre Comercial Sant Jordi per damunt de l'autovia C-17 començarà a construir-se a començament d'any després que el passat dilluns 30 d'octubre finalitzés el termini per presentar-se a la segona licitació.

El primer concurs per adjudicar la construcció de la passera va ser declarat desert perquè que no s'hi va presentar cap empresa, ja que la classificació del contractista estipulada a les bases era molt restrictiva i el preu massa ajustat.

 

Posteriorment es va fer una nova licitació modificant aquesta classificació per un import de 612.109 euros i modificant la classificació, a la qual s'hi han presentat sis empreses.

 

L'Ajuntament de l'Ametlla ha indicat que s'ha demanat prorrogar la subvenció de la Diputació de Barcelona per valor de 215.000 euros i que si no hi ha cap imprevist de darrera hora està previst que les obres s'iniciïn a començament d'any. Mentre durin les obres, afegeix el consistori, es farà un seguiment exhaustiu de la seva evolució i es mantindrà la ciutadania informada.

 

La passera és un dels projectes estratègics del mandat actual a l'Ametlla. "Amb la seva construcció s'eliminarà la barrera que representa l'autovia C-17, ja que connectarà el barri de Pinar de Rosanes i el Centre Comercial Sant Jordi amb el nucli urbà i afavorirà, alhora, la mobilitat sostenible, ja que que es podrà prescindir del cotxe per accedir a aquesta zona", apunten fonts de l'Ajuntament.

 

Edicions locals