Sant Celoni recull a l'octubre 11 tones de residus abandonats a la via pública

L'Ajuntament fa una crida a utilitzar la deixalleria o el servei mensual de recollida de voluminosos

Societat

Sant Celoni

Sant Celoni va recollir durant el mes d'octubre 11.760 kg de voluminosos que s'havien abandonat incívicament a la via pública, fora del calendari assignat de recollida i fora dels llocs habilitats. L'Ajuntament fa una crida a comportar-se cívicament i a evitar els problemes de mala imatge, insalubritat i cost afegit que suposa deixar els residus al carrer.
 

Segons informa l'Ajuntament de Sant Celoni, el dia de la recollida de voluminosos del mes d'octubre, el primer dimarts de mes, al municipi es van recollir un total de 2.580 kg de mobles, electrodomèstics i trastos, però la resta de dies del mes es van recollir fins a cinc vegades més que el dia pertinent, en total 11.760 kg de voluminosos fora de lloc i d'horari de recollida.

 

Davant d'aquestes mostres d'incivisme, l'Ajuntament recorda que per desfer-se de mobles, electrodomèstics, matalassos, somiers, estris de la llar o altres residus voluminosos, es poden deixar al costat dels contenidors de rebuig o davant de la porta de casa cada primer dimarts de mes abans de les 6 del matí, o portar-los a la deixalleria de dimarts a diumenge per obtenir fins un 20% de bonificació en la taxa d'escombraries.

 

Edicions locals