La Roca es prepara per la festa major de Sant Sadurní

Gran participació i implicació de les entitats locals en la festa major d’hivern i en la tercera edició de la Fira de la Col

Cultura

Roca del Vallès, la

La Roca del Vallès es prepara per acollir una nova edició de la seva festa major d’hivern, la de Sant Sadurní, en honor aquest sant, i que enguany serà l’últim cap de setmana de novembre, els dies 24, 25 i 26.

La festa major de Sant Sadurní és una de les festes més participatives i esperades, ja que té una programació pensada per a tots els públics, dels més petits als més grans: correfocs, sopars populars, xaranga, sopars populars, concerts i pd, cercavila de gegants, holi party i bicixocolatada per als més menuts, entre d’altres.

 

Enguany es tornarà a celebrar la Fira de la Col amb l'objectiu de recuperar i mantenir els costums i les tradicions locals d’una festa arrelada en el món agrícola vallesà. Aquesta tercera edició de la fira comptarà amb parades de productes propis de la pagesia i de la terra amb la col com a ingredient principal, juntament amb parades d’artesania i alimentació. Durant tot el dia hi haurà mostra d’arts i oficis amb la presència de diferents artesans que faran demostracions d’objectes relacionats amb la col. També hi participaran diverses entitats i comerços del poble que organitzaran tallers i activitats per a tots els públics, i tampoc no hi faltarà un vermut popular amb trinxat de col.

 

Altres actes

D'altra banda, dissabte 25 de novembre, coincidint amb el Dia internacional per a l’eradicació de la violència masclista, es farà la lectura del manifest a les 12 h a la plaça de Can Torrents. També per commemorar aquesta data, el dimecres 22 de novembre al Centre Cultural la Roca es podrà gaudir de l'espectacle És conya, de la cia. Nys Teatre sobre la violència de gènere.

 

Edicions locals