Els Premis Tardor 2017 reconeixen com a santaeulalienc de l’any el jutge de pau Josep Solé

Canal SET va ser obsequiat amb el premi a l’entitat de l’any pels seus 25 anys de servei com a televisió local de Santa Eulàlia

Cultura

Santa Eulàlia de Ronçana

La 5a gala dels Premis Tardor de Santa Eulàlia de Ronçana, celebrada dissabte passat, va proclamar santaeulalienc de l’any el jutge de pau Josep Solé, un premi que reconeix la seva tasca al poble de Santa Eulàlia durant els últims 20 anys. Canal SET va ser obsequiat amb el premi a l’entitat de l’any pels 25 anys de servei com a televisió local de Santa Eulàlia.

En àmbit cultural, el premi al millor personatge va recaure en el guionista Eduard Sola per a la seva implicació en el guió del film cinematogràfic Ebre del bressol a la batalla i de la sèrie Se quién eres. Sola ja va ser guardonat l’any 2013 amb el premi de santaeulalienc de l’any. El premi a la millor entitat cultural va ser per a la Coral Santa Eulàlia per haver recuperat, 11 anys després, la sarsuela Cançó d’amor i de guerra al Palau de la Música.

 

En l'àmbit esportiu, el premi individual va recaure en la patinadora del CPSER, Carla Méndez, després d’haver obtingut una medalla de plata al campionat d’Europa cadet i per la seva primera posició al campionat d’Espanya. El premi a la millor entitat esportiva de l'any va ser pel Club Escola de Bàsquet Ronçana gràcies als títols de lliga aconseguits la temporada passada pel Sots 21 masculí A i el Júnior. Aquesta entitat repetia guardó després de guanyar-lo també l’any 2013.

 

El premi a la millor empresa del 2017 va ser per Implant Microdent, gràcies a ser un referent en la fabricació de components per a la implantologia oral. L’últim guardó de la nit va ser el d’honor, que va ser per l’exdelegat de l’Associació de Donants de Sang, Eduard Nóbile, donada la seva dilatada trajectòria al capdavant d'aquesta entitat durant més de 40 anys. 

 

La gala va estar precedida per un sopar amb més de 270 comensals i on els plats van estar elaborats per diferents restaurants del municipi. Els Premis Tardor, un any més, van estar organitzats per Canal Set, Ronçana Comerç Actiu i l'Ajuntament de Santa Eulàlia. 

 

Edicions locals