13 camions i una furgoneta punxen la roda a l'AP-7 a Montmeló en sentit sud

Un dels camions de gran tonatge ha quedat estacionat a la sortida de Mollet Nord, cosa que ha tallat el trànsit durant unes hores en aquest punt

Societat

Montmeló

Un total de 13 camions i una furgoneta que circulaven per l'AP-7 han punxat alguna de les seves rodes durant aquest divendres a la matinada a l'altura de Montmeló en sentit sud. Segons els Mossos d'Esquadra, la primera incidència s'ha registrat cap a la una de la matinada.

Concretament, els vehicles de gran tonatge han punxat entre els quilòmetres 136 i 149. Els vehicles han anat quedant aturats al voral o al carril dret de l'autopista fins que s'han anat retirant.

Un dels camions, el que ha generat més afectació viària, ha quedat estacionat de matinada just a l'altura de la sortida 15, la de Mollet Nord, i això ha fet que el trànsit quedés tallat en aquest punt durant unes hores. A les 10 h d'aquest matí de divendres la circulació ja ha quedat normalitzada.

Tot apunta que la pèrdua de càrrega d'un camió hauria provocat les punxades. De fet, a la zona s'hi han trobat algunes peces metàl·liques i claus.

Com a mesura preventiva, Protecció Civil ha activat el pla d'emergències.
 

Edicions locals