El teatre solidari del Viver de Bell-lloc recapta 1.300 euros per a la nova llar residència

Unes 150 persones van assistir a la segona edició del teatre solidari amb la fundació

Societat

Cardedeu

Unes 150 persones van assistir la setmana passada al Teatre Auditori de Cardedeu a la representació de l'obra Trampa mortal, un espectacle de la companyia Toc Toc Laurona programat per recaptar diners per adequar una nova llar residència per a persones amb discapacitat intel·lectual i trastorn mental a Cardedeu.

El Grup Viver de Bell-lloc va recaptar 1.300 euros en la segona edició del Teatre Solidari gràcies a l'assistència de 150 persones a l'espectacle interpretat per la companyia Toc Toc Laurona la setmana passada al Teatre Auditori de Cardedeu. L'obra, Trampa mortal, era una tragicomèdia basada en la història d'un escriptor d’obres de suspens en decadència, amb una trama plena d’embolics.

 

La companyia de teatre Toc Toc Laurona, sensibilitzada amb el col·lectiu amb el que treballa l’entitat, ja va col·laborar en la primer edició del Teatre Solidari del Grup del Viver Bell-lloc, la tardor de l'any passat. De fet, el nom de la companyia té l'origen en un tipus de trastorn mental: Toc-Toc fa referència a trastorn obsessiu compulsiu.

 

Projecte de la nova llar residència

Al mes de febrer d’aquest any, la presidenta d’honor de la Fundació Viver de Bell-lloc, la Sra. Lluïsa Oller, va donar en vida el seu habitatge actual, ubicat a Cardedeu i en el qual hi ha hagut acollides 79 persones, per acollir una nova llar residència per al Grup del Viver Bell-lloc. La nova llar residència constarà de 15 places per respondre a les necessitats residencials per a persones amb discapacitat intel·lectual i trastorn mental sever al Vallès Oriental.

 

Serà un equipament totalment adaptat per poder acollir també persones amb mobilitat reduïda. Actualment, l'entitat està duent a terme el projecte executiu d'obres i està buscant finançament per completar els 250.000 euros que es calcula que costarà la reforma. La previsió és començar les obres a final d'aquest any per tal que l’activitat es pugui iniciar abans de l’estiu del 2018. 

 

Edicions locals