El pessebre vivent de Sant Fost suspèn la inauguració com a mostra de rebuig a la visita d'Andrea Levy (PP)

La número 2 del PP ha visitat aquest diumenge a la tarda Sant Fost on un grup de veïns l'han seguit amb llaços grocs

La visita de la número 2 del PP, Andrea Levy, aquest diumenge a la tarda a Sant Fost ha portat conseqüències. La primera ha estat la decisió de l'organització del pessebre vivent de suspendre la inauguració del tradicional esdeveniment com a senyal de protesta per la visita de la popular. La segona, la denúncia de Levy que ha assegurat patir un escrache després que un grup de veïns i membres de l'ANC local l'hagin seguit mostrant llaços grocs, símbol per a l'alliberament dels presos polítics.

Aquest diumenge a la tarda estava prevista la inauguració del pessebre vivent de Sant Fost però l'organització, un cop assabentada de la visita en campanya electoral programada pel PP a la representació, ha decidit mantenir la sessió però suspendre l'acte inaugural per evitar la "politització de l'acte", apunten.

Amb tot, Levy ha mantingut la seva agenda de campanya i després de reunir-se durant cinc minuts amb alguns membres del govern local a l'Ajuntament, on s'ha parlat de temes municipals com la problemàtica de la B-500, la candidata ha marxat acompanyada de la comitiva popular cap al recinte del pessebre vivent.

Allà, un grup de veïns i de membres de l'ANC l'han seguit en silenci durant el recorregut alçant i mostrant en els seus mòbils llaços grocs il·luminats en suport als polítics empresonats, Oriol Junqueras i Quim Forn, i als líders de l'ANC i Òmnium, Jordi Sánchez i Jordi Cuixart. Fins i tot, en algunes de les escenes, els actors giraven l'esquena al pas de la comitiva com a mostra de protesta.

En declaracions posteriors, Levy ha denunciat que durant la seva visita a Sant Fost "una sèrie de persones han intentat intimidar-me però em sento molt recolzada pels catalans que volen viure en llibertat", ha dit.

Edicions locals