Cs denuncia deu ajuntaments del Vallès Oriental davant la Junta Electoral

La formació demana la retirada de pancartes i símbols no neutrals als ajuntaments

Política

Ciutadans ha interposat davant la Junta Electoral Provincial més de 25 denúncies a ajuntaments del Vallès Oriental i Osona en què demana la "retirada de pancartes i símbols que trenquin amb la neutralitat de les institucions". En el cas del Baix Vallès els denunciats són els ajuntaments de Parets i Martorelles.

Segons Manuel Losada, coordinador territorial d’organització de Cs al Vallès Oriental i Osona, ha demanat “no fer ús partidista de les institucions que haurien de ser neutres i plurals perquè representen tots els catalans i no només uns quants”. Losada considera “inacceptable que molts ajuntaments no hagin acatat encara la resolució de la Junta Electoral Provincial per la qual s’insta a la retirada de pancartes, banderes i símbols de caràcter polític i partidista dels edificis públics, especialment dels consistoris”. 

Segons ha explicat Ciutadans, els ajuntaments vallesans denunciats a la Junta Electoral de Granollers són els de Martorelles, la Roca del Vallès, Vilanova del Vallès, l’Ametlla del Vallès, Parets del Vallès, Santa Eulàlia de Ronçana, les Franqueses del Vallès, Caldes de Montbui, Cardedeu i Sant Antoni de Vilamajor. 
 

Edicions locals