Les Franqueses reformarà la zona esportiva i el Casal Cultural de Llerona

L’Ajuntament de les Franqueses i la parròquia de Santa Maria de Llerona van signar un conveni dijous

Societat

les Franqueses

L'Ajuntament de les Franqueses i la parròquia de LLerona han signat un acord per tal de transformar i ampliar la zona esportiva de Llerona i l’espai del Casal Cultural. En total s’hi invertiran 765.000 euros provinents de la Diputació de Barcelona. Les obres han de finalitzar durant el 2018.

La primera fase de les obres afectarà els 4.575m2 de zona esportiva i d’esbarjo actuals entre el camp de futbol i el camí de Marata a Llerona. Les actuacions previstes tenen un pressupost de 324.000 euros i serviran per delimitar el perímetre de la tanca, arranjar els accessos i els camins interiors, transformar una de les pistes en tennis en una de pàdel, millorar les pistes de petanca, la pista polivalent i la zona infantil i instal.lar nous parterres i nou enllumenat.

 

Els més de 400.000 euros restants de la inversió prevista es destinaran a reformar integralment l’edifici del Casal Cultural i a transformar l’actual teatre en una sala polivalent i definir els possibles usos de la segona planta del casal.

 

El document signat per l’alcalde, Francesc Colomé, i mossèn Josep Maria Fernández té una validesa de 25 anys i compromet l’Ajuntament a pagar un lloguer inicial de 17.500 euros anuals. El contracte es suma al ja signat fa uns mesos amb la família Rovira de Villar de lloguer de 13.000 m2 més per ampliar la zona esportiva de Llerona.

 

Edicions locals