Oberta l'ampliació de l'aparcament del polígon Congost

Al costat del pàrquing s'hi ha habilitat una zona verda amb àrees de pícnic, un mirador i una xarxa de camins per anar als horts municipals i a les fàbriques del volta

Societat

Granollers

Des d'aquesta setmana ja està en funcionament l'aparcament que s'ha ampliat al carrer Marconi amb el carrer Arquímedes, al polígon industrial del Congost. L'espai té ara una capacitat per a 313 vehicles, un centenar més que abans de les obres. 


Els treballs van començar a finals de novembre i han tingut un cost de 57.431 euros. A més de l'ampliació de places d'aparcament, al solar s'hi han plantat una seixantena de freixes i s'hi ha posat enllumenat led nou. L'aparcament donarà servei tant a les empreses del polígon com al futur camp de futbol de Palou.

Al costat de l'aparcament s'hi ha habilitat una zona verda amb 380 arbres, que es regaran amb una nova xarxa. L'espai compta ara amb tres zones de pícnic, una font i un mirador i també una xarxa de camins que portarà a les fàbriques del polígon i als horts municipals.

Comencen les obres de l'Escola Montserrat Montero

Aquest mes han començat les obres de rehabilitació per eliminar les goteres de les sis cobertes del pavelló 3 d'aules de l'Escola Monterrat Montero. La intervenció consisteix en substituir la xapa metàl·lica exterior, dels acabats i dels canals de recollida d'aigua, de l'aïllament tèrmic entre xapes i el reforç dels elements estructurals de suport amb tractament de protecció corrosiva amb pintura. Les obres han estat adjudicada a l'emrpesa Estructuras y Obras la Roca, SL per 57.568 euros. Es preveu que les obres acabin a principis del mes de febrer.

Edicions locals