Mor una persona atropellada pel tren a Cardedeu

El sinistre ha obligat a tallar la circulació de trens entre Cardedeu i Llinars durant aquest matí de dilluns

Societat

Cardedeu, Llinars del Vallès

Una persona ha mort atropellada aquest matí sobre les 10 h entre les estacions de Llinars del Vallès i Cardedeu, un sinistre que ha obligat a tallar la circulació per una de les vies i primer i totes dues vies després durant poc més de dues hores.

Els fets s'han produït pels volts de les 10 h del matí, quan un tren que circulava entre Barcelona i Cerbère sense parada a Cardedeu ha atropellat una persona a la sortida de l'estació de Cardedeu. Els Mossos d'Esuqdra s'han fet càrrec de la investigació de l'accident.

El sinistre ha provocat primer retards importants, de 45 minuts, tant a la R2 Nord com a la R11, ja que els trens circulaven per una sola via en els dos sentits de la marxa. Poc després s'han tallat totes dues vies i la circulació de combois ha quedat completament interrompuda en aquest punt.

De les 11 a les 13 h hi ha hagut un servei alternatiu per carretera entre les estacions de Granollers-Centre i Llinars del Vallès. Els horaris habituals de circulació s'han reestablert passades les 13 h.

 

Edicions locals