Cardedeu prepara una nova edició de l'Aplec de Sant Hilari

L'àpat popular al voltant de l'ermita se celebrarà diumenge al migdia

Societat

Cardedeu

Cardedeu celebra diumenge l’Aplec de Sant Hilari, en què centenars de persones es trobaran en un àpat popular acompanyat dels tradicionals càntirs i els panets que es repartiran després de la missa en honor al patró.

El programa de l'Aplec de Sant Hilari començarà sobre les 10.30 h amb la tornada del foc de la Fira de Nadal a l'Ermita de Sant Hilari. A les 11 h serà el torn de la missa en honor a Sant Hilari, seguida de la cantada dels Goigs amb la col·laboració de l'Agrupació Coral Cardedeuenca. Tot seguit hi haurà la benedicció i el repartiment dels panets.

 

A les 12 h hi haurà una audició de sardanes a càrrec de la Cobla Premià, i ja a la tarda, sobre les 15.30 h, gresca per a la mainada i per a tothom a càrrec de l'animador Jaume Ibars.

 

Els vehicles podran accedir a la zona de l’aplec a primera hora, però, a partir de les 10 h i fins a les 18 h el recorregut principal d’accés a l’ermita de Sant Hilari estarà tallat al trànsit motoritzat, de manera que es pugui fer el camí a peu o en bicicleta de forma segura.

 

Es recomana fer les fogueres reduïdes i atendre les orientacions de l’organització per motius de seguretat. A més, els espais més accessibles i planers cal deixar-los per a les persones amb dificultats de mobilitat. Tot plegat per garantir l’èxit d’aquesta concorreguda festa popular.

 

Edicions locals