Un veí de Lliçà ingressa a presó per l'atracament de quatre benzineres en tres dies

El detingut, de 46 anys, intimidava els treballadors amb una arma blanca o de foc

Societat

Granollers, Lliçà d'Amunt

Els Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de Granollers van detenir el 4 de gener un home de 46 anys de nacionalitat espanyola i veí de Lliçà d’Amunt, com a presumpte autor de quatre delictes de robatori amb intimidació a benzineres del Vallès Oriental, concretament als municipis de l’Ametlla, Lliçà d’Amunt, Granollers i Canovelles. Aquests robatoris van ser comesos entre els dies 28 i 31 de desembre passat.

 

El modus operandi de l’agressor es repetia en cada cas: arribava amb el seu cotxe i entrava dins l’establiment fent veure que volia comprar algun producte de la botiga. Mentre es passejava per l’interior dissimulant una possible compra, esperava que no hi hagués cap client. Quan el treballador estava sol aquest treia una arma blanca o de foc, segons el cas, i l’intimidava fins fer-se amb la recaptació de la caixa. Tot seguit sortia de l’establiment i marxava amb el seu vehicle amb la recaptació de la caixa d’aquell moment.
 
Els quatre robatoris van succeir en tres dies, fet que va alertar els agents de la Unitat d’Investigació de Granollers, els quals van iniciar una exhaustiva investigació que va permetre, en poc temps, identificar i localitzar l’atracador quan aquest conduïa per lLliçà d’Amunt. Els agents el van aturar i van poder escorcollar el seu vehicle, on van trobar amagades peces de roba i l’arma de foc utilitzada per cometre els robatoris.
 
Els agents van detenir l’home, el qual va passar a disposició judicial el 6 de gener i el Jutge de Guàrdia de Granollers va decretar el seu ingrés a presó.
 

Edicions locals