L'escriptora Empar Moliner i l'atleta Andreu Ballbé reflexionaran sobre esport i educació, a l'entorn de La Mitja

Les Franqueses organitza la segona jornada de la Biblioteca de l'Esport, recurs per a l'educació

Esports

les Franqueses

L'escriptora Empar Moliner i l'atleta Andreu Ballbé –amb la presentació de la també escriptora Núria Valentí– participaran dimarts (19.30 h) a la jornada La Mitja i les Franqueses, una aposta per a l'esport i l'educació, que se celebrarà a la Biblioteca Municipal. A banda de tractar sobre l'esport com a oportunitat educativa i de creixement personal, Moliner i Ballbé debatran sobre La dona i el córrer, un llarg camí per recórrer.

La Biblioteca Municipal treballa des de ja fa mesos conjuntament amb especialistes en la matèria en la creació d’un fons especialitzat en bibliografia esportiva orientada a l’educació.

Biblioteca de l’Esport, recurs per a l’educació neix amb la voluntat de posar en valor els valors educatius de l’esport a través d’un decàleg, de generar sinergies de participació entre el projecte i la població i, de promocionar el servei de Biblioteca Municipal com a un espai actiu i dinamitzador del coneixement.

La jornada està organitzada per la Biblioteca Municipal i l’Associació Esportiva La Mitja amb la col·laboració del Club a4elkm i la Diputació de Barcelona.

La jornada començarà a les 19.30 h amb la benvinguda i la presentació del fons de la Biblioteca, amb la regidora de Cultura de les Franqueses, Marina Ginestí; el gerent del Patronat Municipal de Cultura i Educació, José Algar; el gerent del Patronat Municipal d'Esports, Josep Campaña, i la directora del Servei de Biblioteca Municipal, Cristina Sánchez.

A les 19.45 h, el  president de l'Associació Esportiva La Mitja, Antoni Cornellas, presentarà la jornada, que anirà seguida de la xerrada de Moliner i Ballbé.

La jornada es clourà amb la inauguració de l’exposició fotogràfica Merletti i l’esport al primer terç del segle XX, a la sala d’exposició del Centre Cultural de Bellavista
 

Edicions locals