L'Espolsada demana explicacions a una empresa de missatgeria per un paquet amb missatges polítics

Tipsa ha assegurat que està investigant qui va escriure 'no són presos polítics' a la caixa de la comanda de llibres

Societat

les Franqueses

La llibreria L'Espolsada de les Franqueses ha rebut un paquet d'una comanda a una editorial amb una pintada que hi diu "no son presos políticos. Son políticos presos". A través de Twitter, L'Espolsada ha demanat explicacions a l'empresa de missatgeria Tipsa, que ha lliurat el paquet fora de l'horari comercial.

Segons escriu L'Espolsada, "els paquets no es deixen fora al carrer i encara menys s'hi escriuen missatges anònims polítics". L'empresa de missatgeria ha respost: "Per descomptat a TIPSA estem per repartir paquets, no missatges polítics. Estem investigant l'ocorregut i actuarem en conseqüència".

Es dóna circumstància que la responsable de la llibreria, Fe Fernández, va patir el setembre passat l'escorcoll del seu domicili, arran les investigacions de la Guàrdia Civil sobre l'1-O. La llibretera és la dona de l'exsecretari general d'Economia de la Generalitat, Josep M. Jové, que al setembre va ser detingut per la Guàrdia Civil.

Llavors el Gremi de Llibreters ja van expressar el seu suport a la Fe i la seva família, i va mostrar públicament la indignació per la manera de procedir d’alguns cossos policials.

Edicions locals