La Generalitat encarrega la redacció dels projectes de millora de la C-17 entre Lliçà i Parets

La redacció dels projectes de tercer carril, tant en sentit nord com sud, van adjudicar-se el 9 de gener

Societat

Granollers, Lliçà d'Amunt, Lliçà de Vall, Mollet del Vallès, Parets del Vallès

La Generalitat ha adjudicat, les últimes setmanes, la redacció dels projectes de millora de la C-17 entre Lliçà d'Amunt i Parets del Vallès, unes actuacions que, entre d'altres, suposaran la construcció d'un tercer carril per sentit en aquest tram de l'autovia, la reordenació d'accessos, la millora de l'accessibilitat a Parets i Montmeló i una nova connexió entre la C-17 i l'AP-7 en sentit sud a l'altura de Parets.

Després que el passat mes de juliol el conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, presentés a Parets cinc projectes dins del pla global de millora de la C-17 entre Lliçà d'Amunt i Parets, menys de mig any després ja s'han adjudicat la redacció dels projectes, que en la majoria dels casos s'hauran d'enllestir en el període de sis mesos.

Entre els projectes que preveu la Conselleria de Territori hi ha la construcció d'un tercer carril per sentit en el tram de la C-17 entre Parets i Granollers, la reordenació d'accessos en aquest tram, la reordenació dels accessos i sortides de Parets i Montmeló i una nova connexió entre la C-17 i l'AP-7 en sentit sud a l'altura de Parets. A banda, la Conselleria també preveu la renovació dels accessos a Mollet a l'altura del Decathlon.

La redacció del projecte de construcció del tercer carril en sentit sud s'ha adjudicat aquest gener per 234.441 euros (IVA exclòs) a l'empresa GPO Ingenieria y Arquitectura SLU; mentre que el projecte de carril nord té un cost de 325.755 euros i s'ha adjudicat a Audingintraesa SA.

D'altra banda, fa un parell de mesos ja van adjudicar-se el ramal d'enllaç entre la C-17 i l'AP-7 en sentit sud a Parets –a Teo-Cuatro SA per 171.735 euros (IVA exclòs)–, la millora del nus viari d'accés a Montmeló –a E3 Solinteg per 21.295 euros– i la reordenació d'accessos a la C-17 i l'enllaç entre Granollers i Lliçà d'Amunt a Eptisa Enginyeria i Serveis SAU per 93.446 euros–.  

Pendent d'adjudicació hi ha la millora de l'accessibilitat a Mollet a l'altura del Decathlon i al polígon de Martorelles, que es va licitar a finals de desembre per 89.400 euros (IVA exclòs).

 

Edicions locals