Pere Barrios, nou president de Pimec Vallès Oriental

El fundador de Recam Làser a Caldes substitueix Vicenç Paituví, que va morir el 9 de gener

Economia

Caldes de Montbui

El president i fundador de la firma calderina Recam Làser, Pere Barrios, ha estat nomenat president de Pimec Vallès Oriental, en el marc d'una reunió de la junta directiva de la patronal celebrada aquest dimarts.


Recam Làser és un grup format per nou empreses metal·lúrgiques amb seu a Caldes de Montbui, especialitzada en el tall amb làser per a la realització de productes industrials.

El nou president forma part de la Junta Directiva i de la Comissió Executiva de PIMEC Vallès Oriental i havia estat fins ara vicepresident la delegació de la patronal vallesana. A més, és també president de la Fundació Art Contemporani Català i de la Fundació Casino de Caldes.

Pere Barrios ha agraït la tasca feta al llarg d’aquests anys pel seu predecessor, Vicenç Paituví, que va morir el 9 de gener, i a qui considera l’artífex de “molts dels èxits de l’associacionisme empresarial al Vallès Oriental, i responsable de la consolidació del lobby més important del territori en la defensa del col·lectiu empresarial”.

El nou president de PIMEC Vallès Oriental afronta aquesta nova etapa “amb la voluntat de seguir sent l’organització de referència a la comarca que vetlla pels interessos de les petites i mitjanes empreses”, i assumeix el repte de "seguir establint sinergies tant amb els municipis com amb el teixit empresarial del territori per potenciar la competitivitat de la comarca".

Edicions locals