Els Vermuts Literaris al Tarambana tornen aquest dissabte

Anna-Priscila Magriñà presentarà el llibre 'Tot està connectat'

Cultura

Cardedeu

Aquest dissabte arrenca el segon trimestre del cicle de vermuts literaris al Tarambana de Cardedeu. En aquesta ocasió serà amb la periodista Anna-Priscila Magriñà, amb qui es paralarà del seu darrer llibre Tot està connectat. Històries curioses de la vida moderna

"Des de quan diem carpe diem? Per què parlem de prínceps blaus? Va existir un Shreck de veritat? Qui es va inventar el terme cel·lulitis i amb quin objectiu? Sherlock Holmes va arribar a dir alguna vegada Elemental, estimat Watson? Per què representem el cor amb el seu pictograma?".

 

Aquestes són algunes de les preguntes que es fa Anna-Priscila Magriñà i que es tractaran en aquest primer vermut literari de dissabte (12 h), una sessió que serà presentada per la periodista Clara Martínez Clavell. 

 

A més d'aquesta primera trobada, el cicle de Vermuts Literaris al Tarambana preveu dues trobades més auets trimestre. El 17 de febrer serà el torn de Jordi Puntí amb Això no és Amèrica, mentre que el dissabte 10 de març serà el torn d'Aniol Rafel amb Cançó de la plana.

 

Com és habitual, totes les sessions tenen lloc a l'Espai Cultural i Gastronòmic Tarambana de Cardedeu a les 12 h tot fent un vermut. 

 

Edicions locals