L’Ajuntament de les Franqueses i Sorea signen convenis amb el bàsquet i l’handbol

L’empresa de subministrament d’aigües ha fet aportacions a l’Associació Esportiva d’Handbol i al Club Bàsquet les Franqueses

Societat

les Franqueses

L'empresa Sorea ha renovat el conveni de col.laboració amb l'Ajuntament i amb l'Associació Esportiva d'Handbol les Franqueses per col·laborar amb aquesta entitat en el seu projecte formatiu i esportiu.

L'alcalde, Francesc Colomé, la responsable territorial de Sorea, Berta Trillo, i el president de l'handbol, Rafael Rosario, han formalitzat els termes de la col·laboració que inclou una aportació econòmica de 2.000 euros pel desenvolupament del projecte i de 2.000 euros més per a equipament esportiu.

 

Igualment, Sorea i l'Ajuntament també han signat per primer cop un conveni homònim amb el Club Bàsquet les Franqueses pel qual l'empresa subministradora de l'aigua al municipi aporta 2.000 euros al projecte esportiu del club.

 

Des de l'Ajuntament es promou des de ja fa temps les aportacions privades a través d'empreses compromeses amb el municipi a les associacions i clubs esportius de les Franqueses.

 

Edicions locals