Cacauets fa pujar artistes de totes disciplines a l'escenari de l'Aliança

El granollerí Pol Aumedes enceta el cicle amb l'espectacle 'Àgora'

Cultura

Granollers, Lliçà d'Amunt

Dissabte (20 h) el grup Cacauets estrenarà a l’Ateneu l’Aliança de Lliçà d’Amunt la primera edició d’un nou cicle per gaudir de les arts escèniques amb artistes emergents i consolidats que sorprenen per la seva creativitat. Cacauets és una nova manera d’entendre la nit cada dos mesos, un espai amb un escenari proper i amb taules per gaudir d’una copa en un ambient íntim i original.

La intenció és fer de l’Aliança un lloc que no conegui de límits ni fronteres, i que sigui capaç d’englobar qualsevol tipus de disciplina artística, creant un ambient distès i dinàmic que permeti al públic gaudir de l’art i la creativitat de forma diferent a l’habitual.


En aquesta primera edició es comptarà amb el músic, artista plàstic i actor granollerí Pol Aumedes, qui presentarà el seu treball Àgora, en col·laboració amb el Combo de Jazz Black&Red de l’Escola de Música de la Vall del Tenes. Amb la premissa de que l’àgora era la plaça pública i centre cultural de tota ciutat grega, un espai on el poble era lliure de dir la seva i expressar-se, en Pol Aumedes presenta un espectacle dinàmic i participatiu que combina de forma màgica la música i les arts plàstiques, conjuntament amb algunes de les seves obres en format físic.

Edicions locals