ERC cessa els regidors del PDeCAT per "deslleialtat" i governarà en minoria a Vallromanes

En un comunicat, l'alcalde David Ricart assegura que Mariluz Muñoz i César Andreu intentaven una moció de censura contra el govern

Política

Vallromanes

L'alcalde de Vallromanes, David Ricart, ha cessat de les seves delegacions els regidors Mariluz Muñoz i César Andreu, del PDeCAT, que a partir d'avui passen a l'oposició.

 

En un comunicat, Ricart assegura que ha estat "una decisió dolorosa" però que no podia evitar per la "deslleialtat expressada amb l'intent d'una moció de censura" per part dels dos regidors.

"Hem posat molts esforços per mantenir la unitat del Govern, mentre les seves actuacions generaven una creixent pèrdua de confiança", assegura Ricart en el comunicat. L'alcalde també explica que la deslleialtat dels dos exsocis de govern es dóna per l' "intent de pactar una moció de censura amb l'oposició per aconseguir l'alcaldia, diverses votacions en contra de propostes del Govern, actuacions unilaterals acompanyades de greu irresponsabilitats i nombrosoes falsedats, algunes fins i tot publicades a La Pinya".

A partir d'avui, el govern quedarà en minoria, format pels cinc representants de Més per Vallromanes-Esquerra que hauran d'arribar a acords puntuals amb altres formacions per seguir governant.

Ricart ha deixat clar que "el problema no ha estat ni és amb el PDeCAT, amb el qual ens uneixen grans reptes de poble i de país, sinó amb l'actuació política dels seus dos representants" i s'ha mostrat convençut que, malgrat tot, el govern assolirà els objectius del mandat, com les obres d'urbanitzacions de Can Rabassa i de Can Corbera, el Casa de la Gent Gran i Centre de Dia o la implantació de la fibra òptica i la millora tant en neteja com en seguretat.

Edicions locals