La companyia francesa Bivouac porta el circ i l'humor al TAG

Diumenge l'equipament cultural ha programat la divertida 'A corps perdus - Opus 2'

Cultura

Granollers

La companyia francesa Bivouac, associada a l’escola de circ de Burdeus des de 2011, serà la convidada internacional d’aquest diumenge (19 h) al Teatre Auditori de Granollers (TAG). “Un món abstracte i hostil heretat. Pals en tensió per descobrir i desplegar una veu, la de la humanitat. Espais i formes en creació, en interacció per trobar de nou l’equilibri. Entre les persones, les seves aspiracions i el seu entorn”.

Aquesta és la presentació de l’espectacle A cops perdus - Opus 2, la proposta de Bivouac, que inclou acrobàcies, màstil xinès, dansa, teatre, veu i música, posades al servei de la diversió i la bogeria. Els personatges d’A corps perdus són impulsats cap a un espai finit del qual no es poden escapar. Tractaran d’explorar tot el seu potencial, eliminar les lleis de la gravetat i sobrepassar els seus límits per trobar-se a si mateixos, per trobar l’equilibri.

A corps perdus és un espectacle beneficiari del dispositiu Fons de flexibilitat del projecte de cooperació transfronterer De Mar a Mar en el marc del POCTEFA.
D’altra banda, per a qui no es conformi en ser espectador, la mateixa tarda de diumenge (16 h), previ a l’espectacle, el TAG ha programat un taller de circ a càrrec de David Cuspinera, actor, acròbata, ballarí i professor de tècniques de circ llicenciat per l’Institut del Teatre de Barcelona. Cuspinera ha treballat per companyies com Dagoll Dagom i del Teatre Lliure, entre d’altres.

El preu de l'entrada és de 12 euros per a adults i 6 per a menors de 16 anys.

Edicions locals