La cara més solidària de la Mitja, amb l’Aina de la Garriga

Enguany es vendran manualitats per recaptar diners que es destinaran a la investigació del càncer infantil

Esports

la Garriga

La Mitja atrau cada any milers de persones, tant dins com fora el traçat de la cursa. Aprofitant aquest magnetisme, l’organització no deixa escapar l’ocasió per promocionar iniciatives solidàries, generalment relacionades amb el món de la salut.

En concret, aquest any la proposta duu el nom de l’Aina, una nena de 7 anys de la Garriga a qui fa uns mesos se li va diagnosticar leucèmia.

 

Diumenge es vendran diverses manualitats que permetran recaptar diners per al projecte Tots amb l’Aina, que destina fons a la investigació del càncer infantil. Per ara, ja s’han recaptat 7.000 euros gràcies a donacions de sang, venda de manualitats nadalenques, el sorteig d’una panera esportiva i una botifarrada solidària.
 

De tots aquests diners, 4.000 euros s’han entregat a l’Institut de Recerca del Càncer Infantil de la Vall d’Hebron i la resta s’han destinat a comprar pals de sèrum per als nens i les nenes que es troben ingressats a la planta d’oncologia de l’hospital.


A més de la venda de manualitats de la Mitja, s’està organitzant un torneig de pàdel solidari i un triangular de futbol entre les policies locals de la zona i el 25 de febrer, el grup de teatre Komis de la Garriga donarà el 80% de la recaptació de la funció d’aquell dia a la causa.


L'Open, per a Montserrat Montero
L’Associació Esportiva La Mitja organitza enguany la tercera edició de l’Open de la Mitja. Es tracta d’una cursa no competitiva en què s'hi pot participar caminant o corrent, i fent d’acompanyant d’altres persones amb mobilitat reduïda. Cada any els ingressos es destinen a causes solidàries i aquest cop es donaran a l’Escola Monterrat Montero.

 

Edicions locals