El 7è Cicle de Música Clàssica de Santa Eulàlia centra el protagonisme en la veu

Aquest divendres 2 de febrer, primer concert a la Biblioteca amb 'Viatge d'hivern' de Schubert

Cultura

Santa Eulàlia de Ronçana

Per setè any consecutiu, torna a Santa Eulàlia l’Eulaliana, el cicle de concerts de música Clàssica. La sala Pau Casals de la Biblioteca acollirà enguany quatre concerts, on la veu passarà a ser la protagonista, amb un tenor, una soprano i dues corals.

L’Eulaliana tindrà, per tercer any consecutiu, els alumnes de l’Escola de Música Vall del Tenes i de Da Capo educació musical com a teloners. El preu de cada concert serà de 4 euros (gratuït pels menors de 12 anys) i les entrades es vendran mitja hora abans, a l'accés de la sala Pau Casals de la Biblioteca. El programa de concerts previst és el següent:

 

- Viatge d’hivern: divendres 2 de febrer (20 h). La Fàbrica de Lied amb Jordi Mas (tenor), Jaume Torrent (guitarra) i Alfred Rodríguez Picó (conferenciant). El Winterreise de Schubert.

 

- Del cel, de l’arpa: divendres 16 de febrer (20 h). La Fàbrica de Lied amb Marta Casals (soprano) i Esther Pinyol (arpa). Obres d'Enric Granados i Manuel de Falla, entre d’altres.

 

- Sons de mercat: divendres 2 de març (20 h). Cor Jove Amics de la Unió, sota la direcció de Marta Dosaiguas. Obres a capella d’arreu del món amb coreografies i posada en escena.

 

- Cants i cançons: divendres 16 de març (20 h). Cor Lerània, sota la direcció de Jordi Noguera. Cants i cançons de Brahms, Britten i Debussy.

 

 

Edicions locals