L'institut El Til·ler de les Franqueses tindrà batxillerat el proper curs

El municipi amplia l’oferta de batxillerat amb la creació de dues noves línies a l'institut de Corró d'Avall el curs 2018-2019

Societat

les Franqueses

El curs 2018-2019 suposarà un increment de places escolars per a les Franqueses. El Departament d’Ensenyament ha inclòs els estudis de batxillerat a l’institut El Til·ler per al proper curs, que, a més, també ampliarà l’oferta de secundària amb una nova línia.

D’aquesta manera, les Franqueses comptarà amb 5 línies de primer de batxillerat: les tres que ja es cursen a l’Institut Lauro, a Bellavista, i les dues d'El Til·ler, a Corró d'Avall. En total s’hi podran matricular més d'un centenar d'alumnes en les quatre modalitats d’aquests estudis postobligatoris: Ciències i Tecnologia i Humanitats i Ciències Socials. Pel que fa a l'ESO, l’oferta s’ampliarà amb una nova línia a l’Institut el Til·ler.

 

El regidor d’Educació, José Antonio Aguilera, i l’àrea corresponent han estat fent gestions davant el Departament d’Ensenyament durant aquest curs per ampliar l’oferta educativa al municipi, després que fa un temps una iniciativa dels pares i mares dels alumnes d'ESO promogués una recollida de signatures. Paral·lelament, durant el curs 2018-2019 l’institut El Til·ler també celebrarà el 10è aniversari.

 

Edicions locals