La música electrònica del Daydream Festival sonarà finalment al Circuit de Montmeló

L'organització ha decidit canviar la ubicació inicialment prevista, als terrenys de Can Gener de la Roca del Vallès, per l'oposició veïnal

Cultura

Montmeló

El Circuit de Barcelona-Catalunya serà finalment l’escenari, el 30 i 31 de març, del Daydream Festival, un dels principals esdeveniments musicals internacionals dedicats a la música electrònica i que aquest 2018 se celebrarà per primera vegada a Espanya. El festival preveu l’actuació d’una cinquantena d’artistes reconeguts del gènere i l’assistència d’unes 70.000 persones.

La nova ubicació del festival s’ha comunicat aquesta setmana després que els terrenys inicialment previstos per al macrofestival, a la zona de Can Gener de la Roca del Vallès, generessin el rebuig de part de la població per l’impacte que l’esdeveniment pogués tenir en l’entorn i pel model d’activitat cultural que representa.

 

De fet, aquest rebuig per part d’un grup de veïns –que van arribar a constituir una plataforma d’oposició– ha comportat que l’organització del festival hagi decidit finalment traslladar l’esdeveniment a un entorn “totalment receptiu” i que genera “un consens general”.

 

De fet, segons assenyala l’organització en un comunicat, les instal·lacions del Circuit ja solen acollir activitats multitudinàries, i a més són més properes a Barcelona i estan més ben comunicades. "Lluny de ser un problema, és una oportunitat de millorar l’entorn del Daydream en aspectes logístics i de seguretat”, diu l’organització, qui també assegura que la direcció del Circuit els ha ofert col·laboració en l’organització de l’esdeveniment.

 

Pel que fa al cartell d’artistes que actuaran en aquesta edició, l’organització ha avançat que es donarà a conèixer aquesta mateixa setmana.

 

Edicions locals