La neu enfarina el Vallès Oriental

La nevada de dilluns al vespre va afectar diverses vies, com la C-59 a Sant Feliu o la C-17 a Aiguafreda

Societat

La nevada d'aquest dilluns ha enfarinat alguns indrets del Vallès Oriental, concretament les parts més altes de la comarca. De fet, a partir dels 200 metres la neu ja va agafar a bona part dels municipis del Vallès Oriental, i durant tota la nit s'ha mantingut la neu en punts dels Cingles de Bertí i el Montseny. 

Montseny, Tagamanent, Aiguafreda, el Figaró, la Garriga... Aquests són alguns dels municipis on la neu va fer acte de presència el vespre de dilluns. Al Baix Vallès la neu també es va poder veure a Sant Fost de Campsentelles, on van registrar-se gruixos de fins a 2,5 centímetres. La carretera B-500 que uneix el municipi amb Badalona va haver de ser tallada, i aquest matí de dimarts efectius de Protecció Civil han passat pels carrers tirant sal pel perill de glaçades.

 

També va haver-se de tallar al trànsit la C-59 entre Sant Feliu de Codines i Castellterçol, on la nevada va ser important, i a la C-17 els Mossos d'Esquadra van restringir el trànsit en sentit nord a partir de la Garriga sobre les 20 h per evitar el col·lapse en una de les vies principals,ja que a partir del Figaró i Aiguafreda la nevada va ser intensa durant bona part del vespre, i més amunt, entre Centelles i Tona, les retencions de trànsit van arribara a ser importants. La circulació en aquest tram va reobrir-se sobre les 21 h. També calien cadenes per circular per la carretera BV-5301 al Montseny, i per accedir a Santa Fe del Montseny.  

 

 

 

 

Edicions locals