La recaptació de la tirolina de les 24 Hores de la Vall del Tenes, per a La Marató

La tirolina de les 24 Hores travessa bona part del circuit del Pinar de la Riera i està en funcionament durant la competició

Esports

Lliçà d'Amunt

El Grup 24 Hores ha lliurat als representants de l'Obra Social La Caixa la recaptació aconseguida a l'atracció de la tirolina en 38a edició de les 24 Hores Internacionals de Resistència en Ciclomotor de la Vall del Tenes, celebrades el setembre passat a Lliçà d'Amunt. La recaptació va ser de 350 euros.

Com ja és habitual els últims anys, el Grup 24 Hores es fa càrrec de la instal·lació i funcionament d'aquesta atracció, una espectacular tirolina que creua part del circuit del Pinar de la Riera, i tot el que es recull de la venda de tiquets es destina a la col·laboració en projectes solidaris de diferent tipus.

 

En aquesta ocasió, el Grup 24 Hores ha acordat amb l'Obra Social La Caixa contribuir amb la seva aportació a la ajuda dels tractaments de les malalties infeccioses que canalitza TV3 a través de La Marató.

 

Durant la trobada entre els representants del Grup 24 Hores i els responsables de La Caixa a Lliçà d'Amunt, el director de l’oficina d’aquesta entitat bancària, Jaume Rosell, agraïa el gest i la solidaritat dels organitzadors de les 24 Hores Internacionals de Resistència en Ciclomotor de la Vall del Tenes i recordava, un any més, la importància de contribucions com aquestes per poder garantir la tasca de moltes entitats i organismes.  

 

Edicions locals