Carles Fernández (PSC) serà el nou alcalde de la Roca a partir d'aquest dissabte

El relleu en l’alcaldia és fruit del pacte de govern entre els grups d’ERC i PSC de la Roca

Política

Roca del Vallès, la

Carles Fernández serà el proper alcalde de la Roca del Vallès fins a finals de mandat. El fins ara primer tinent d’alcalde i regidor d’hisenda prendrà possessió del càrrec aquest dissabte (12 h) a la sala de plens arran del pacte de govern signat per les formacions locals d’ERC i PSC el 14 de desembre de 2016.

Un dels aspectes més rellevants de l’esmentat pacte era l’alternança en l’alcaldia, fins ara ocupada pel republicà Albert Gil, que a partir de dissabte passarà a ocupar la primera tinença d’alcaldia i la regidoria de transparència. Així, des de dissabte i fins a les properes eleccions municipals, previstes pel maig de 2019, Carles Fernández serà l’alcalde de la Roca.  

 

Gil ha destacat del seu pas per l’alcaldia “l’orgull i l’honor que ha estat tenir l’oportunitat de ser alcalde del meu municipi, perquè és molt gratificant treballar per la gent. A més a més, he tingut la sort de trobar-me un grup de persones que s’estima el seu poble i que el vol millorar dia a dia, tot i que això comporti renúncies personals. Estic molt content amb la predisposició de la ciutadania que s’implica en la dinamització del poble”.  

 

Per la seva banda, Fernández afronta aquest repte “amb la responsabilitat que comporta aquest càrrec, però també amb la certesa que al llarg d’aquest any de govern de pacte, sent alcalde el Sr. Gil, hem aconseguit crear un equip centrat en millorar els serveis. Seguirem treballant amb esforç per assolir els objectius fixats en el pacte”.

 

Tots dos coincideixen en què per sobre de qui ocupi l’alcaldia, el més important és la feina que gràcies al pacte s’està fent al municipi, voluntat que van reiterar el passat novembre de 2017, quan totes dues formacions van anunciar que seguirien treballant pel municipi, malgrat que el panorama polític català estava marcat pel trencament de governs formats per ERC i PSC. Del govern actual entre ERC i PSC destaca la seva cohesió, que permet que se segueixin desenvolupant amb força programes socials i de participació. 

 

Edicions locals