L'Observatori de la Tordera, guardonat amb un dels Premis de l'Aigua

El premi reconeix la voluntat de millorar la relació de la població amb l'aigua i el seu entorn natural

Societat

Santa Maria de Palautordera, Sant Celoni

L'Observatori de la Tordera, impulsat per l'Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals de la UAB (ICTA-UAB), el Consordi Besòs Tordera, els ajuntaments de Sant Celoni, Santa Maria de Palautordera, Hostalric, Arbúcies i Malgrat de Mar i la Diputació de Barcelona, rebrà un dels 19ns Premis de l'Aigua 2018 que cada any atorga l'Associació Catalana d'Amics de l'Aigua amb motiu de les celebracions del Dia Mundial de l'Aigua.

El projecte ha estat guardonat per la seva voluntat de millorar la relació de la població catalana amb l'aigua i el seu entorn natural, ja que en aquest sentit l'Observatori de la Tordera realitza, des de 1996, un seguiment a llarg termini del riu Tordera i la seva conca mitjançant la definició i l'aplicació d'indicadors socioecològics. A més, l'Observatori porta a terme una tasca de difusió dels valors del patrimoni natural i cultural lligats a la conca.

 

La cerimònia de lliurament dels guardons tindrà lloc el dia 20 de març, a les 19.30 h, a la sala d’actes del Col·legi d'Enginyers Tècnics d'Obres Públiques de Barcelona.

 

Edicions locals