El centre comercial Sant Jordi de l'Ametlla acull un nou centre de negocis

El nou centre disposa de 16 espais per a pimes i autònoms, quatre sales de reunions i un auditori amb gran capacitat

Economia

Ametlla del Vallès

Aquest dijous, 15 de març (18 h) s’inaugura el nou centre de negocis Concentre, ubicat al centre comercial Sant Jordi de l’Ametlla del Vallès, un espai de més de 2.000 metres quadrats, amb despatxos i oficines equipades per a la petita i mitjana empresa, professionals liberals i autònoms, i amb accés al centre de treball les 24 hores del dia.

El centre també disposa de quatre sales de reunions i un auditori amb capacitat per a més de 100 persones, que es poden llogar per hores o dies i poden acollir trobades, conferències i presentacions. També disposa d’una cuina office i una zona de relax.

 

La inauguració del nou centre, a l’Edifici Leiro del cxentre comercial, inclourà càtering i música en directe i comptarà amb l’assistència d’agents econòmics, de les administracions i la societat civil vallesana i osonenca.

 

Mitja dotzena d’empreses ja han decidit establir la seva seu a Concentre, des d’immobiliàries fins a assessors jurídics, agències de viatges o tècnics pericials. I és que les instal·lacions de què disposen estan dissenyades per donar cabuda a tot tipus d’empresa, siguin quines siguin les seves necessitats.

Edicions locals